Cicles Berenguer és una botiga de Bicicletes amb més de 50 anys dedicats al món de les dues rodes i els pedals.

La primera botiga de Cicles Berenguer va néixer a Sabadell l’any 1970, amb Antonio Berenguer al capdavant. El negoci inicialment es dedicava a la venda i reparació de ciclomotors, bicicletes i accessoris.

La segona botiga, després de molts anys d’experiència en el sector s’obre al Carrer Salvany de Sabadell, ja dedicada exclusivament al món de la bicicleta consolidant-se com una botiga de ciclisme referent al Vallès Occidental.

En quatre anys, davant la forta demanda del BTT i les seves variants, Cicles Berenguer es trasllada de nou a un espai de més de 450 m2 al Carrer Balmes 38-40 de Sabadell, oferint la millor selecció de marques de bicicletes i complements amb la millor relació qualitat-preu.

Ens dediquem a l’assessorament, venda i reparació de bicicletes de totes les modalitats.

Disposem d’un ampli estoc de bicicletes en les nostres principals marques. Taller especialitzat en la reparació i manteniment de la teva bicicleta i muntatge de components. Realitzem muntatges a la carta, assessorem al client en el moment d’escollir el material i la bicicleta que millor s’adapti a les seves exigències. Outlet amb instal·lacions especifiques.

taller1-1024x767

Material de temporades anteriors al millor preu.
Ampli assortiment de Roba, calçat, cascs, proteccions i complements. Amb vestidors perquè et puguis provar les peces abans de decidir-te.

Gran varietat d’accessoris i gadgets per la teva bicicleta: Carretera, XC, Enduro, BMX, Dirt, Urbà, Elèctriques, no importa l’estil, tenim l’accessori que busques o te´l podem aconseguir.

Gran assortiment en alimentació especifica per a ciclistes.

El nostre objectiu és la satisfacció del client.